Okategoriserade

Fin dopceremoni i kyrkan

Det var en jättefin ceremoni i kyrkan som Sebastians mamma som är präst höll i. Det blev så mycket mer personligt och hon hade så bra hand om småbarnen som sprang fritt i kyrkan. Det var också ett trevligt dopfika i församlingshemmet. Antonias och Sebastians släkt hade kommit ner från Örebro och Värmland för att vara med på dopet. Det var totalt 4 generationer som var med på dopet så det  togs både generationsbilder och släktbilder 🙂 Dopklänningen Charlie hade på sig hade dom flesta av Sebastians sida döpts i, om jag minns rätt var det 30 barn som döpts i samma dopklänning.

Det kändes helt fantastiskt och rörande att få bli utvald som gudföräldrar till Charlie. Ett hedrande uppdrag som vi ska göra vårt bästa för att leva upp till! Charlie fick en spargris med sitt namn ingraverat på. Jag hade en speciell tanke med den där spargrisen. Alla som känner mig vet ju att jag är väldigt ekonomisk och har klarat mig helt själv enda sedan studenten. Jag har aldrig bett om en enda krona, men jag har jag fått hjälp med t.ex. bilreparation ändå, men inte för att jag har bett om det. Jag sparar, jag planerar och jag betalar så många räkningar som möjligt årsvis för att det blir billigare, men ändå så har vi exakt samma utgifter varje månad (eftersom jag även sparar till års-räkningarna). Tanken med att ge Charlie en spargris är att jag vill så det lilla lilla fröet hos Charlie att växa upp och bli en ekonomisk liten kille. Jag hoppas att som gudmor kunna bidra till detta 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.