Okategoriserade

Fika och lunch på stan

När jag kom hem idag så var jag helt slut! Jag vet inte riktigt varför, men jag antar att värmen och sömnbristen dom två senaste dagarna tar ut sin rätt nu haha! Jag får börja lägga mig tidigare eller så får jag vänja mig vid 6 timmars sömn igen för dygnets timmar är ju alldeles för få! Idag har jag och Malin fikat och lunchat på stan med våra fyra flickor. Malin har ju tre tjejer och jag har Isadora. Vi hade som vanligt jättemysigt och hann även med en liten tur till lekplatsen 🙂
 

Malin tog så fina bilder på mig och på mig och Isadora ❤


Jag var dålig med kameran idag, men här skymtar Malin och hennes tjejer i bakgrunden ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.