Febrig Isadora

Tidigt imorse väcktes jag av en liten Isadora som varm som ett element på högsta värmen. Hon var ledsen och grät efter vatten. Hon drack upp hela vattenflaskan i ett svep (och då var den nästan full) som om hennes lilla kropp brann. Hon hade bara en grad feber och verkade inte så påverkad när hon väl vaknat till liv, men det spelar ingen roll, har man feber så ska man inte vara på förskolan. Jag hörde av mig till Jair för att se om han kunde vabba men han sa att han var på jobbet så jag bestämde mig för att ta vabben själv idag. Jag hade ändå bara två korta möten så jag kunde lika gärna jobba hemifrån den timmen.

Under dagen har Isadora mått sådär, efter lunch däckade hon och nu har hon sovit i cirka i över 1,5 timme utan att vakna. Så bra, bästa medicinen är ju att vila 🙂 Imorgon har Jair lovat att vabba och eventuellt ta Isadora till läkarn. Hon har inga andra symptom än febern så jag är lite orolig för att det ska vara något annat. Men vi får se, min erfarenhet är att symptomen oftast kommer på andra dagen om det är en förkylning på G.

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Stina Nanneson

  Jag är ingen van bloggläsare och har inte läst din blogg sedan i mars och blev väldigt förvånad när det stod att du är ensamstående. Vad fort saker kan förändras!
  Vi träffades på flyget från Brasilien. Det var väldigt skönt för mig att prata med någon i en liknande situation som jag, insåg jag. Ingen i min omgivning förstår eller kan relatera till min tillvaro och många av mins vänner vågar inte ställa frågor för det är för konstigt att ha barn med någon i ett land långt borta. Dessutom ett land som de flesta inte känner till så bra.
  Jag hoppas du reder ut din situation och kan njuta av livet.

  Svara
 2. -Jenny-

  Feber är i de allra flesta fall inte farligt och brukar gå över av sig själv. Om den inte gör det kan du kontakta vårdcentralen efter fyra dygn. Hatar när barnen är sjuka och blir värsta hönsmamman men brukar försöka ha is i magen så länge de dricker okej och inte är väldigt påverkade. Krya på henne!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här