Okategoriserade

Fantastiska veckor hemma med barnen!

Äntligen fredag och IMORGON är jag och Victor helt barnfria och ska gå på spa! Fy farao vad härligt det ska bli!! Jag längtar sååå mycket och i mitt omedvetna så är jag nog rätt orolig att det inte ska bli av för jag drömde att vi blev magsjuka inatt och missade vår bokning. Vi kan inte boka om en gång till så om vi blir sjuka nu så brinner vår spadag inne, jag antar att det är därför jag känner mig lite extra orolig i mitt omedvetna 😛

Förutom magsjukan förra lördagen så har jag haft två riktigt grymma veckor 🙂 Det har inte varit så intensivt med jobb och därför har jag passat på att planera in playdejts och utflykter efter förskola/skola. Vi har träffat både nya och gamla vänner och förra veckan gjorde vi en utflykt till Hönö och träffade en hemmamamma med barn i samma ålder som jag lärt känna via instagram, @husmedbarn 🙂 Ni måste kika in på hennes konto, hon har sååå mycket roliga och smarta tips på allt möjligt! Just nu är det mycket pyssel inför påsken 🙂 Det roliga med Jessica (@husmedbarn) är att hon också känner min svärmor och en annan kompis till mig 🙂 Världen är bra liten ibland!

img_2931
img_2932
img_2933

Igår och en gång förra veckan hängde jag också med en mamma som har en dotter i Isadoras ålder som går på samma förskola. Vi bodde faktiskt grannar förut, men det är först på senare år som vi börjat träffas 🙂 Vi har ganska så lika upplevelser i bagaget och har båda träffat våra drömkillar på senare år så det känns som vi är så lika 🙂 Igår hade hon bakat eget pitabröd och gjort kycklingkebab – sååå himla gott och lyxigt och så blev det fika och frukt 🙂

img_2929
img_2927

Tidigare i veckan träffade vi en annan mamma som jag lärt känna genom Hemmaföräldrargruppen på Facebook. Hennes dotter är lika gammal som Isadora och dom leker alltid så bra ihop samtidigt som jag och mamman har så himla trevligt. Vi har också märkt att vi har mycket gemensamt 🙂

Veckorna som kommer nu fram tills vi ska till Cypern kommer bli mer intensiva både med jobb och alla utflykter och playdejts som jag planerat 🙂 Men det kommer bli kul, hellre att det händer mycket än att jag går här hemma i min ensamhet 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.