Okategoriserade

Fantastisk cykelbutik och cykelverkstad i Kungsbacka!

Detta inlägget görs i stolt samarbete med det mest genuina företaget i Kungsbacka, nämligen K2C – Cykelverkstad, cykelbutik, skrädderi och secondhand! Om ni inte känner till K2C sedan innan, så är de ett arbetsintegrerat socialt företag som arbetar för att skapa nya jobb snarare än att gå med vinst. Vinsten återinvesteras alltid in i verksamheten med målet att skapa fler jobb till långtidsarbetslösa. Alltså jag blir alldeles varm i hjärtat av att se hur de arbetar och därför känner jag mig extra stolt över att få samarbeta med detta företag!

cykelverkstad i Kungsbacka k2c

K2C är grymma på cyklar och har cyklar för hela familjen! De har en cykelverkstad i Kungsbacka där man kan köpa reparerade och förädlade återvunna cyklar. I cykelverkstaden kan man också få hjälp med allt från reparationer, däckbyte till cykelservice – spana gärna in Facebooksidan HÄR!

De har också en secondhand-butik och ett skrädderi. Skräddaren är en av Hallands mest duktiga och uppskattade skräddare, som kan ta hand om allt från kläder, till soffdynor till båtkapell 🙂 Spana gärna in Skrädderiets facebooksida HÄR!

Det här är verkligen stället där både prylar och människor får en andra chans! Bor ni i trakterna eller även en bit härifrån så är detta verkligen stället ni borde besöka om ni behöver en ny cykel, shoppa secondhand eller hjälp med något i verkstan eller skrädderiet.

cykelverkstad i Kungsbacka

Vi var här idag och Lucas, som ju blev bestulen på sin cykel häromveckan, fick en ny cykel! Alltså glädjen! 😭♥️ Han var lyrisk!! Vi alla stod som förstummade när de rullade ut den fina cykeln ur verkstan – vilken cykel! SÅÅÅÅ FIN! På onsdag är det han som far igenom skogen på cykelklubben med detta vrålåk! Vi är sååå glada! 🙂

dsc05788-1
dsc05824
dsc05830-1
dsc05805-1

K2C – Secondhandbutik och cykelverkstad i Kungsbacka

k2c cykelverkstad Kungsbacka

Som sagt, behöver ni en ny cykel, shoppa secondhand eller en cykelverkstad/skrädderi, kom till K2C i Kungsbacka, de finns på Varlabergsvägen 2! K2C är Kungsbackas enda arbetsintegrerande sociala företag och de har vunnit flera priser för sitt fina arbete, bland annat Kungsbackas Hållbarhetspris 2021 och Coompanions pris som Hallands Arbetskooperativ 2022. Det här företaget vill man verkligen stötta för deras fantastiska arbete med att skapa fler jobb åt människor. Lägg deras namn på minnet och tipsa gärna vidare!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.