Familjeutflykt

Idag har vi haft en kul familjedag med en lång utflykt till stan. Det började med att vi skulle lämna in bilen imorse och det var då lika långt att ta sig hem som att åka ner till stan istället. Så vi bestämde oss för att åka ner till stan och leka på Stadsmuséet under tiden bilverkstan fixade med bilen. Jag hade en föreställning om att det inte skulle vara så mycket barn på Stadsmuséet en onsdag kl 11, men det var typ helt smockat med barn! Jag har nog aldrig sett så mycket barn där förut. Jag är lite rädd att Isadora ska smittas av något, men i ärlighetens namn så tror jag att den risken är typ minimal. I så fall är det nog Lucas som smittas. Isadora låg i sin vagn i ett avskilt rum hela tiden, förutom när vi bytte blöja på henne. Så risken att hon blev smittad av något där är nog minimal, i så fall är det nog större risk att hon smittades av någon på bussen.


  
Efter Stadsmuséet så åt vi på café hela familjen. Lucas matvägrade och fick tillslut en fruktpuréburk. Egentligen ville han ha en chokladboll men det tyckte inte vi att han skulle få när han inte ville äta, så det fick han inte.

Det är synd att det är så kallt ute! Vid den här tiden var det jättefint det året som Lucas föddes. Nu fryser man ju när man är ute! Det var ganska fint väder på förmiddagen, men så kyligt! Det isade i mina bröst av vinden trots att jag hade ullinlägg i BHn!

Jag måste säga att jag är sååååå nöjd med den här jackan! Detta är alltså gravidjackan som jag har skrivit om. Jag tycker den är ännu snyggare nu som post-preggo. När man tar bort den där panelen fram som är till för att ge utrymme till den växande gravidmagen så blir jackan figurnära och den smiter verkligen åt perfekt! Jag älskar kappor och höstytterkläder som stövlar och sånt, men det var längesen jag hade en kappa som jag kände mig så här snygg i! Kappan kommer från Mominstyle.

Efter besöket på stan så åkte vi och hämtade bilen som nu äntligen är fixad! Det känns som en sten lyfte från hjärtat och nu kan jag äntligen pusta ut 🙂 Bilhandlaren tog sitt ansvar och fixade felet på bilen så jag betalade inte en krona för det! Han var till och med så schysst att han ordnade så att bilen blev fixad här i Göteborg så jag slapp åka hela vägen till Halmstad 🙂

Det var en riktigt bra dag idag med andra ord 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här