Okategoriserade

En riktigt trött men produktiv vecka

Den här veckan har varit riktig katastrof sömnmässigt… Jag har sovit dåligt i princip varenda natt och det är ju svårt att sova ikapp när barnen inte sover så mycket på dagen längre. Oliver sover fortfarande på dagen, men det är inte alltid det passar ändå. Denna veckan har jag haft massor av jobb och det har varit sååååå kul! Den sista tiden så har jag inte haft så mycket samarbeten utan mer sålt content till företags sociala medier och det har varit så roligt! Denna veckan har jag t.ex. fått spela in en massa roliga videos till ett väldigt känt företag 🙂 Alltså jag älskar verkligen mitt jobb, det är så ofta som det inte ens känns som jag jobbar!

img_1714
img_1715

Här är en liten print från videon jag spelade in till ett företag idag! Haha! Den högra bilden är också en print, fast efter inspelningen är klar och jag ser barnens reaktion. Dom satt vid köksbordet (bakom kameran) och lekte med playdoh när jag utan förvarning satte igång med mitt lilla skådespel! Haha!

Igår blev det inte mycket gjort, då var jag tröttare än tröttast. Jag hade nämligen varit på akuten i Varberg med Isadora hela natten. Hon vaknade upp mitt i natten och SKREK av smärtan i magen. Hon hade också hög feber så jag ringde 1177 som rådde oss att åka in om det inte blev bättre efter hon varit på toa. Det blev inte bättre och när vi kom till sjukhuset hade hon ont långt ner i mitten av magen och till höger. Det fick mig att tänka på blindtarmen, men eftersom värdena såg bra ut så fick vi åka hem tidigt på morgonen. Nu har hon inte ont i magen alls längre utan är förkyld istället. Febern är borta så förhoppningsvis ger det med sig tills imorgon 🙂

Imorgon ska vi till badhuset med min kompis Antonia och hennes barn. Hon har också fått sitt fjärde barn nu, men jag tror inte bebisen ska med 🙂 Jag ser framemot detta jättemycket!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.