En natt på Hotell Birger Jarl

– Samarbete –

Jag och Isadora har verkligen blivit bortskämda här på Hotell Birger Jarl denna helgen. Vi fick en hel svit med vardagsrum, sovrum och badrum med badkar till bara oss!


  

När vi kom upp i rummet så möttes vi av en flaska bubbel och ett rejält fruktfat med några lyxiga praliner som slank ner på en gång trots att det var näst sista dagen på Fitnessfighten. 😛


Isadora tyckte också om fruktfatet. Hon mumsade nämligen i sig två hela jordgubbar alldeles själv igårkväll!


Hon har börjat bli väldigt väldigt matintresserad och det märks tydligt när hon vill vara med och äta. Igår, när vi var på restaurang så satt hon i mitt knä och försökte få tag på maten med både händer och fötter. Jag kände mig så taskig som inte hade något till henne, men hon fick smaka ett par gånger på såsen i alla fall och när jag inte tittade så hade hon snott en babyspenat som hon satt och sög på!! Hon fick nog i sig såsen men babyspenaten hade hon som tur inte ätit upp (jag vet att man inte ska ge det till barn under 1 år).

Natten här på Hotell Birger Jarl har varit fantastisk! Isadora saknade nog sitt babynest för hon vaknade några fler gånger under natten men hon somnade om direkt med nappen. Själv fick jag sova 8,5 timme! Underbart! Så länge har jag inte sovit på flera veckor 🙂


Nu på morgonen så var jag och Isadora nere i Lobbyn och åt hotellfrukosten. Jag åt en stor tallrik med egenblandad musli och yoghurt, lite bacon, lite äggröra och en pannkaka. Jag vet att det är sista dagen på Fitnessfighten idag, men jag kunde inte låta bli… 😛 Äggröran var supergod! Muslin var också god, men utbudet kunde utökas lite grann kan jag tycka 🙂 Isadora fick smaka på äggröran och yoghurten men hon tyckte inte om någon av dom, men det krävs ju 17 gånger för att lära sig en ny smak så det var väl inte helt oväntat heller 😛


Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi har fått sen utcheckning så jag har tagit det lugnt här på hotellrummet en stund nu medan Isadora sover. Jag har verkligen allt jag behöver för att kunna sitta här och jobba, jag har till och med en kaffemaskin här på rummet! 🙂 Kanonbra!

/I samarbete med Hotell Birger Jarl

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Emelie

  Måste verkligen berömma dig för att du är så tydlig med dina inlägg där du samarbetar med något företag! ❤️ Tycker de flesta stora bloggarna döljer samarbeten och sponsring i sina inlägg, men du är alltid ärlig, vilket jag tycker känns så bra. Kanske en larvig grej att kommentera men jag vill verkligen visa på att jag tycker du gör helrätt som är så ärlig ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nej, det var inte alls en larvig grej att kommentera om! Tvärtom! Jag vill göra rätt för mig och framför allt så vill jag göra rätt gentemot er så det känns väldigt bra att ni ser det 🙂 Tack för din kommentar! ❤️

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här