Okategoriserade

Drömmar om bröllopsresa

Nu är vi hemma igen sedan en halvtimme tillbaka. Vi har haft en jättemysig kväll tillsammans och fått en stund att prata lite ostört. Vårt huvudämne att prata om just nu är bröllopet år 2020 och såklart bröllopsresan 🙂 Vi älskar ju att resa så det är klart att vi ska på bröllopsresa.

Våra planer för bröllopsresa är bara lösa planer och drömmar än så länge och det är inte alls säkert att det blir som vi pratat om, men vi funderar på att göra vår bröllopsresa till en lång lång lång resa med barnen. Vi funderar på att stanna hemma i Sverige nästa år så att vi kan resa dubbelt så länge sommaren 2020 🙂 Ja, varför inte hela sommarlovet? Det hade ju blivit en sommar att minnas för både oss och barnen. Vi hade velat ha ett par dagar själva nånstans också, men mest av allt drömmer vi om att se världen tillsammans med våra barn så därför vill vi ha med dom på resan.

Det är inte säkert att vi kommer ha råd med det, men vi måste ju drömma lite så att vi får en dröm att försöka uppfylla 🙂

img_9996
img_9994
img_9995

Efter maten gick vi på bio och såg Mission Impossible. Den var jättebra, fylld med spänning, action, overkliga scener och även lite humor.

Nu är vi som sagt hemma igen, Jair ligger redan i sängen och jag ska också hoppa i säng nu. Imorgon är det Jairs sista dag innan han börjar på nya jobbet. Själv har jag en semestervecka till som jag försöker planera för nu. Jag tänker att vi måste hitta på lite kul saker, men samtidigt vill nog både jag och barnen vila lite också 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.