Detoxen har börjat!

Det blir några jobbiga dagar framöver inför den där koloskopin… Mamma sa att jag kunde se det som en detox deluxe och ja det är det verkligen! Från och med idag får jag bara dricka och äta passerade saker så idag blir det krämig spenatsoppa (lchf) receptet hittar ni hos Åse här: 56kilo. Det känns lite småjobbigt att bara dricka och äta flytande saker i 2 dagar men det är i övermorgon som det blir jobbigt på riktigt.

Soppan var sjukt god!!!

I övermorgon får jag inte äta nånting. Jag får bara dricka klara drycker som vatten, saft, te, kaffe utan mjölk, laxermedel och druvsockertabletter hela dagen. På torsdag blir det ännu jobbigare för då får jag inte dricka nånting överhuvudtaget förrän kl 16.00. Jag hoppas det blir kallt och regnigt den dagen, om det blir varmt kommer jag stänga in mig i källarn tills det blir dags att åka till sjukhuset.

Jag längtar tills det här är över!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här