Det händer hos oss…

Vilken start det blev på denna helgen….! Det blev VAB igår eftersom Lucas är ännu mer förkyld och nu inatt fick Isadora feber så det blir ingen simskola idag. Båda barnen har hostat i princip hela natten så varken jag eller Victor har kunnat sova. Jag både ser ut och känner mig som en levande död så det är ändå skönt att vi inte har något planerat idag.

Fredagsmyset igår blev också allt annat än som vanligt… Jag skulle köra min mamma till julfest med jobbet men när jag hämtade henne så laddade mitt bilbatteri ur så vi fick lämna min bil utan riktig parkering och köra en annan bil till julfesten. Sen fick jag åka tillbaka i regnrusket för att försöka starta upp den eftersom jag med all säkerhet skulle få saftiga böter om jag lät den stå där över natten. Victor kom med barnen i bilen för att hjälpa mig och med hans magiska fingrar fick han igång den utan några startkablar – tack och lov! Jag var helt slut när vi kom hem så jag däckade i Victors famn på soffan efter cirka 20 minuter framför TVn.

Det har varit en hektisk vecka, men också en av dom bästa veckorna i mitt liv 🙂 Det känns som ingen motgång kan ta ner mig på jorden nu 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här