Det börjar ta sig!

Nu börjar det verkligen likna något! Det är fortfarande ett lager med färg kvar att måla. Hittills känner jag mig väldigt nöjd och jag tror resultatet kommer bli smashing! 🙂 Färgen behöver 8 timmar för att kunna målas över men vi får vänta i 24 timmar för det är först då som man kan stå på det som är målat och det behöver vi ju göra eftersom trappan är så lång. Jag blev klar med andra lagret precis nu så det innebär alltså att vi inte hinner med att måla något lager imorgon, men i övermorgon så kan vi måla sista lagret 🙂

Nu behöver jag verkligen verkligen sova 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här