Okategoriserade

Det blir bättre

Idag, eller nu, känns allt mycket bättre. Jag berättade för chefen och 3 till av kollegorna och det var som en sten lyftes från mitt hjärta. Jag blev ledsen när jag berättade för chefen men senare på dagen när jag berättade för kollegorna så kändes det mycket enklare. Det är som en sten lyftes från mitt hjärta. Jag trodde faktiskt inte att det skulle göra så stor skillnad att dom kände till min situation men nu känns allt lättare. Jag har fortfarande samma sorg och samma sak kvar att gå igenom men livet är inte emot mig. Jag har tänkt flera ggr att jag kanske skulle köpa en trisslott men hejdat mig. Turen har ju inte vänt än. För tur har jag ju verkligen inte. Först förlorade jag ena tvillingen, sen blindtarmsinflammation och sen andra tvillingen. Nej, tur ha inte kommit närheten av mig den senaste månaden. MEN efter regn kommer solsken!

Det känns i alla fall som jag börjar bli jag igen!

Idag fick jag beröm för min fläta i luggen 🙂 jag blev jätteglad! Som jag har kämpat med att bli bättre på den! Det var i början på året, när jag kom till Brasilien som jag gav mig fan på att lära mig! Men jag lyckades aldrig helt. Jag flätade tills jag fick ont i ögonen av att titta uppåt. Kollade youtube-videos etc. Jag vet hur man ska göra men jag kan bara inte göra enligt den tekniken så jag fuskar. Nu, äntligen, så har jag blivit så bra på att fuska så att folk blir imponerade 🙂

20140919-173441-63281973.jpg

9 Comments

 • Marie Alvas mamma

  Vad glad jag blev när jag läste att du känner dej lite bättre. Jag har tänkt massor på dej och hoppats att du ska må bättre. Jag har aldrig upplevt ett missfall men jag drabbades av förlossnings depression så jag vet hur jobbigt det är att känna sej och att vara ledsen. Du är modig som vågar berätta. Super fin fläta du har gjort!! Den får du göra ett inlägg om hur du gör 🙂 styrke kramar till dej.

 • Hanna

  Wow, vilken snygg fläta!! 😀 Och vad bra att du börjar känna dig bättre också. Heja Emma, detta kan du ta dig igenom, det vet vi alla som följer dig 🙂 Och tack för att vi får vara med dig i de svåra stunderna också, det är nog många som skulle hålla sånt utanför en blogg, men du är lika ärlig och öppen som vanligt. Det är nog därför du har så många trogna läsare 🙂 Kram!

 • Linda

  Vilken fin fläta ! Önskar att jag oxå kunde lära mig, har inte tålamodet. Vad modig du e som vågar vara så öppen. Ge inte upp ! Jag har varit med om samma sak. Mitt första barn blev jag gravid direkt, allt flöt på. Blev gravid igen men fick missfall, jag var väldigt glad att jag hade min påg då. Så det inte var första barnet, jag var glad att jag hade honom. Även om det var jobbigt ibland. Men så äntligen fick vi vår efterlängtade lillasyster 🙂 kämpa på ! Tänker på Er! Kramar

 • A

  Vad roligt att höra att det känns lite bättre! Tänker på dig. Flätan är så fin. Önskar jag kunde göra såna flätor. A har långt är men gillar inte när vi fixar med hennes hår.

 • Josefine

  Hej! Tänkte bara tipsa om att man kan gå till privata gynekologer och göra vaginala ultraljud. Leta bara upp en med landstingsavtal så det inte kostar så mycket. Åk och kolla en extra gång så att inte fostret lever. Det har hänt vid ett flertal tillfällen att dom sett fel. Skönt att du känner dig lite piggare. Det är skönt att inte bära på en sån här stor grej själv. Stor kram

 • Thaimorsan

  Va bra att du känner dig bättre vännen! Tror du på tur så hade du tur med jobb, det är vara jag tromen det kanske inte räknas för det går bra där ändå 🙂 Att du fick det direkt också men inte i hälsan just nu.

  Ha det så kul i helgen! Kraam!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.