Andra graviditeten

Det är en till pojke!

I alla fall känner jag mig typ säker på det haha! Frågan är hur jag känner mig så säker på det. Jag vet faktiskt inte. Men jag känner likadant som jag gjorde när jag var gravid med Lucas, jag mår likadant och jag är sugen på samma saker. Visserligen är jag bara i vecka 6 men det var ju då som jag kände mig så säker på att Lucas var en pojke. Min stora passion tidigt i graviditeten med Lucas var sötsyrlig frukt som gul kiwi och passionfrukt. Det är samma sak nu, fast nu vill jag bara ha gul kiwi. Namnam!!

Vad tror ni? Kan man känna på sig om det är en flicka eller pojke i magen?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.