Den stora Halloweenfesten igår!

Igår var det ju dags för årets stora Halloweenfest som min kompis Veronica anordnade! Vilket partaj det blev! Hela lokalen var utspökad och även den långa mörka korridoren som ledde till lokalen.

img_1432
img_1433
img_1408
img_1409

Vi välkomnades av en zombie-Veronica som log sitt gladaste leende som inte alls stämde överens med hennes läskiga vita ögon… Ännu värre blev det när Veronicas syster som var utklädd till It-clownen gick med bestämda steg mot mig. Hua, vad läbbig hon såg ut!

Den långa mörka korridoren var fylld med läskiga vålnader som poppade upp från mörka vrår och det kändes ungefär som att man kommit till Hotell Gasten på Liseberg! Så läskigt!

img_1416
img_1417
img_1415

Köttkvarnen är definitivt en stämningshöjare haha!

Jag var utklädd till en död brud… Det syns inte så bra på bilderna men jag var vit i ansiktet och ganska mörk kring ögonen och så lite blod här och där 🙂 Alla grejer kommer från Partykungen (samarbete i tidigare inlägg).

img_1437
img_1429
img_1438

Jag och Veronica

Sara, Emelie och jag

Svävande ljus som Veronica gjort själv

 

Döingar som Veronica fixat…

 

Steffi och Denise

Niklas, Linus (Veronicas bror) och jag

Det var riktigt roligt! Vi dansade så mycket att det fortfarande gör ont i mina fötter idag haha! När vi skulle hem så tog jag följe med några som också skulle åka buss och så bytte jag i Brunnsparken. I Brunnsparken var jag själv och ni kan nog föreställa er hur mycket folk stirrade. Jag såg ju misshandlad ut haha!

Nej, nu är jag helt slut! Det är dags att hoppa i säng. Imorgon ska jag och barnen gå på Halloween på Universeum tänkte vi 🙂 Jag ser verkligen framemot det 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här