Italien

Dejtnight med Jair

I vanliga fall är jag organisatör och bestämmer allt vi ska göra medans Jair och familjen hänger med på mina planer. Jair gillar inte att planera så det blir automatiskt min roll vare sig jag vill eller inte. Jag är en väldigt planerande person så det ligger naturligt hos mig, men ibland kommer det en tid då jag önskar semester från allt planerande. Just nu känner jag så och därför är det helt perfekt att vara här! Våra italienska vänner planerar saker även för oss. Igårkväll reserverade dom bord till mig och Jair på en av deras restauranger så vi fick en romantisk dejt tillsammans, det var guld värt!

img_8990
img_8991

Kvällens outfit

Jag åt risotto och Jair valde ett kött som föll sönder med gaffeln. Risotton var hundra gånger bättre än alla som jag har ätit i Sverige. Jag älskade att den serverades på en bit sten, så coolt!

img_9044
img_9045

Efter dejten gick vi till vår väns bar där vi mötte upp med våra vänner och drack drinkar till sent in på kvällen. Vi firade också var väns flickvän som fyllde år igår.

Grattis Laura på födelsedagen! (Laura i mitten)

Jair och Elso (som vi bor hos) har varit vänner i 9 år, en otroligt generös och omtänksam människa 🙂

Jair och Elso

Nästa vecka fyller jag 31 år, undra vad vi ska hitta på då…? Det ska bli kul att fira min födelsedag här 🙂

2 Comments

  • Fia

    Jag tycker ni verkar vara så duktiga på att vårda er relation! Dejtande med goda middagar låter helt fantastiskt! Är själv en trebarnsmamma som jobbar heltid. Känner att det är svårt att ”hinna med” mannen efter alla andra måsten i vardagen. Har du några tips hur jag kan tänka? Tack för en härlig blogg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.