Hemmastadda i Roseto

Nu har vi gjort oss hemmastadda här i Roseto degli Abruzzi. Vi bor hos en av våra vänner som Jair har lärt känna i Brasilien för en herrans massa år sen. Det är tredje gången som vi kommer på besök och bor hemma hos honom. Han är en helt fantastisk människa, så generös och omtänksam. Vi hoppas på att kunna återgälda det nån dag.

Vi bor i en fantastisk våning precis framför havet. Det är så vackert här att det är svårt att fatta! Ian och Lucas har redan varit och badat. Själv var jag så trött att jag somnade på sängen… Det var tur att Jair kom med en Cappucino för annars hade jag nog sovit hela natten hehe!

img_8935
img_8940

Nu ska jag göra mig iordning för snart ska vi ut och äta 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här