Okategoriserade

Dags för öppna förskolan

Det blev ingen resa till Danmark och The Reef idag. 🙁 Isadora mår bättre och snorar inte längre och Lucas och jag är fortfarande friska, men min syrra som skulle följa med och hjälpa mig med barnen har precis varit sjuk i vinterkräksjuka och kände sig osäker på om det skulle gå att resa bort idag så vi fick stanna hemma. Jair är också hemma och är sjuk och ynklig idag. I vanliga fall så är han en tuffing som går till jobbet trots feber, men nu mår han riktigt pissigt. Jag tänkte att han skulle få vila lite och jag och Lucas behöver komma ut från sjukstugan så vi tog en tur till öppna förskolan idag 🙂

   

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.