Dags att ta körkort!

Idag ska jag och Jair på handledarutbildning på körskolan! Jag skulle vilja säga att det ska bli jättekul och spännande, men det tycker jag inte. Jag önskar inget mer än att få vara hemma i pyjamas och slappa hela dagen, men det här är ett nödvändigt ont. Jair har gjort nästan hela körskoleutbildningen utan nån hjälp alls från mig, men om jag kan stötta upp och övningsköra lite med honom så är det mycket större chans att hinner ta körkort innan sommaren eller direkt efter sommaren. Jag får helt enkelt ställa upp även om jag tycker att det är jobbigt… 😛 Det ska bli sååååå skönt när Jair äntligen får körkort! Jag ser framemot att slappa i passagerarsätet, slippa göra alla ärenden och slippa höra gnäll när jag kör fel eller missar en avfart. Herregud vad det har gnällts på mig genom åren när jag har missat olika avfarter, det ska bli skönt att ge igen lite 🙂

Fotograf: www.wanderings.se

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här