Okategoriserade

Dagens status

Idag har jag varit och jobbat medan Jair har vabbat. Barnen är på bättringsvägen men inte helt bra än så vi bestämde att Jair ska komma hit och vabba imorgon också. Jag behöver verkligen jobba nu, både för att jag hamnar efter på jobbet och för att jag inte ska drabbas för mycket ekonomiskt. Jag vågar inte ens tänka på hur mycket pengar jag har förlorat i november… Min buffert som jag samlat ihop kommer förmodligen käkas upp pga av all vab och den dumma diskmaskinen som bestämde sig för att ge upp nu. Det känns retligt att den inte gick sönder för 4 månader sen istället, då hade vi varit två personer som betalat. Men jaja, nu får jag koka vatten på spisen och hälla i varje gång jag ska diska, då blir det nästan helt rent… Jag försöker tänka att jag varit med om värre, i Brasilien hade vi ju inte ens varmvatten i kranen så var disken alltid lite flottig… haha!

Just nu känns det som att vi samarbetar bra. Idag pratade vi om barnens julklappar och Jair berättade att han hade köpt alla mina tips 🙂 Det kändes roligt för det jag tipsade om var saker som barnen verkligen hade önskat sig 🙂 Jag hoppas att vi kan planera något bra på julafton också så att barnen får en sån där jul som jag drömmer om att ge dom.

Efter jobbet idag har jag flängt runt mellan massa olika ställen. Jag har varit på nagelsalongen och fixat till en nagel, hämtat inte mindre än ÅTTA gigantiska paket (yes – jag gick loss på black friday!) och åkt ända till Frölunda Torg för att hämta luciagrejer till barnens lussetåg nästa vecka 🙂 När jag kom hem upptäckte jag att jag såklart glömt ett paket, men det får i alla fall plats i bilen. Dom där åtta paketen fick inte plats i min lilla bil så jag fick ta min gamla bil istället. Haha!

Imorgon ska jag jobba över, jag behöver jobba ikapp lite och det är perfekt att göra det på kvällarna eftersom jag oftast är ensam på jobbet då 🙂

Fotograf: Wanderings

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.