Dagens outfit

Yeah! Det blev en till solig dag denna sommaren! Tur för mig för nu han jag använda mitt senaste inköp – en kaftan för ynka 50 spänn på rean 🙂 Shopping när den är som allra bäst!!!!!!!

   
Shortsen och kaftanen kommer från CC clothing på Backaplan. Men om ni ska shoppa där så vill jag bara göra er uppmärksamma att dom är lite fula med rea-prissättningen ibland och skriver att det är halva priset på allt, men egentligen så höjer dom bara ordinarie priset på en del saker innan rean. Så tänk efter innan ni handlar och gå inte loss på shoppingen bara för att det är rea 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. zarah

    Åh så fin! ? Det är så himla fult gjort att höja priset sådär. Men tyvärr är det ju mer regel än undantag att affärer för så ? Jag såg den senast på lekmer när jag skulle köpa babysitter. Jag köpte en för 219 kr på rean. Veckan efter hade dom ännu högre rea och när jag skulle visa min kompis vilken jag köpte så var priset 259 trots att dom ökat på rean ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här