Okategoriserade

Chai latte craving

Jag vill typ fika jämnt nu så att jag får dricka mumsiga chai latte, synd att dom inte har såna på jobbet! Idag på freeport blev det iaf en överraskande god chai latte!! Mums!

20121021-224645.jpg

4 Comments

 • Sandra

  Hade missat en del nu nar jag tittade in, vad skont att allt gick bra pa RUL och grattis till lille pojken =) Vi har inte skaffat vagn an och nu ar det tva veckor kvar till beraknat datum, oj oj, jag vet liksom inte alls vad man ska ha i Australien och funderar fortfarande over vad som passar oss och var lille bast =) Chai Latte, gud sa gott! Av nagon anledning har jag cravings efter chokladmjolk just nu =)

 • Tessan

  Åh vad gott för dig! Jag ÄLSKADE chai-latte innan men sedan jag blev gravid så tycker jag bara att det smakar russin när jag dricker det så det är inte lika gott längre 😛 Hoppas det ändrar på sig sen när bebis har kommit ut 😉

 • Emma

  Tack Sandra 😀 Oj, två veckor bara kvar! Gud så spännande!! Nä det där med vagn skiljer sig lite i olika länder. Jag har aldrig sett någon använda barnvagn i Salvador i Brasilien där Jair kommer ifrån…. Chokladmjölk är ju mumsigt!! 😀

  Hehe, Tessan! Va lustigt att du tycker det smakar russin! det är som jag som tycker allt luktar skog, speciellt i duschen.. haha 😛

  Malin, kanske blir det din nya craving också 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.