Okategoriserade

Bra rabatt på Ergo bärsele

Nu har jag fått en ny rabattkod till er läsare på ErgoBaby bärselen som jag har! Jag älskar den vi har och den används mycket mycket mycket!!!! Nu när Lucas är 10 månader och väger snart 9 kilo så är den perfekt! Inte minst vid jobbiga nätter när han vill bli buren och ryggen värker, då knäpper jag bara på bärselen så slipper jag få ond rygg. Ni hittar min recension på ErgoBaby bärselen HÄR! Och söker ni på Ergo och ErgoBaby i sökfältet till höger i min blogg så kommer alla mina inlägg om bärselen upp, bland annat en jämförelse mellan min ErgoBaby bärsele och Easyhug bärsjal.

Men nu till rabattkoden! Just nu får ni läsare alltså 10% på ErgoBaby bärsele på Barntrygghet.se. Ni anger bara koden ”emmassele” så dras 10% av från priset!

20140125-195640.jpg

Med den här rabattkoden så får ni Ergobaby bärselen för det bästa priset på marknaden! (Källa: Pricerunner) Så om ni är intresserade av en ErgoBaby, passa på nu!!!

Rabattkoden gäller på följande artiklar:
Ergobaby orginal + spädbarnsinlägg
Ergobaby bärsele
Ergobaby Stowaway resekollektion

Av alla jag känner som har en ErgoBaby bärsele, så har jag inte hört någon som varit besviken eller fått ont ryggen eller liknande! Jag och Jair är supernöjda med vår!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.