Okategoriserade

Börjar bli bättre!

Äntligen känns det verkligen som jag på riktigt ha börjat bli bättre! Både i natt och nu på eftermiddagen har jag missat att ta mina värktabletter,  jag har liksom inte känt att det har börjat göra ondare igen. Men jag har ju inte börjat promenera än. Jag står ju fortfarande upp så lite som möjligt.

Det stora testet blir på fredag när jag ska till BVC. Klarar jag att gå dit utan att det börjar göra ont så är jag återställd! *hoppas hoppas* På fredag har vi planerat in en träff med tjejerna från vattengympan och deras bebisar och en av tjejerna har erbjudit sig att hämta mig 🙂 Så himla snällt! Jag blev så glad att jag nästan började gråta när hon erbjöd sig!! Men jag hoppas att jag ska vara tillräckligt ok så att hon slipper 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.