Okategoriserade

Bloggmöte med fotografering

Idag har jag och Isadora varit i Mölndal hemma hos Jennie (Evanesse) för fotografering av Isadora 🙂 Jag har inte varit på någon fotografering för bara Isadora, jag har inte orkat ta tag i det, men nu när jag såg att Evanesse sökte provmodeller för sin portfolio så passade jag såklart på 🙂 Just nu så håller jag på att ladda ner zip-filen till alla bilder, det ska bli sååå spännande!!

Isadora var på okej humör, men inte ett sånt där linslus-humör som hon brukar vara på. För det mesta så ville hon krypa iväg och hon ville absolut inte ge upp nappen haha 🙂 Men det blev nog bra ändå 🙂

Förutom fotografering så fikade vi också. Vi satt och pratade om allt möjligt i över en timme. Det var första gången som vi träffades men det kändes som vi har känt varandra mycket längre än så 🙂 Det är så himla härligt när man möter såna människor – människor som man connectar med vid första ögonkastet 🙂 Jag ser definitivt framemot fler träffar!

Vi pratade också om allt som våra bloggar har fört med sig. Jag har inte reflekterat så mycket över det innan, men tack vare bloggen så har jag träffat många människor som jag kanske aldrig skulle träffat annars. Många av mina närmsta vänner är numera bloggare och alla mina läsare känns som mina vänner även om jag inte träffat alla er IRL. Ja, bloggen för faktiskt med sig väldigt mycket positivt 🙂

 IMG_6523

En bild som Evanesse tog idag 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.