Okategoriserade

Bloggfrukost, Gula Febern, Alfons Åberg och nystädat

Nu är jag hemma igen och har hunnit varva ner efter en galet bra dag! Vi har verkligen hållit igång ända sedan 5.30 tills nu så jag är helt slut! Jag tror faktiskt att det får bli en hemmadag imorgon för jag vet inte om jag orkar mig ut igen haha!

Dagen började kl. 7.00 med bloggarfrukost på Scandic Europa tillsammans med min branschkollegor Clara, Emma, Pernilla, och Anna som också är med i Influencers of Sweden. Det var bara jag som hade med mig två småbarn, men det gick hur bra som helst ändå. Mina barn är två riktiga eventkids haha! Vi hann inte prata så jättelänge för alla skulle iväg på jobb, men det var ändå kul att ses och börja lära känna varandra lite. Jag ser redan framemot nästa gång!

Efter frukosten så åkte vi vidare till Hagakliniken för att vaccinera Isadora mot gula febern. Vi hade inte bokat nån tid (tror inte ens att det går att göra det för vaccinering) så vi gick på deras vaccinations-drop-in, men det kommer jag inte göra om. Personalen var hur gullig som helst, men vi fick sitta i en hel timme i väntrummet och vänta!! Det är jättelång tid för två småbarn och dessutom var det mitt i Isadoras sovtid. Det gick ganska bra att vänta denna gången ändå, men det kunde lika gärna blivit katastrof. Nej, drop in tycker jag ska gå lite snabbare än en timme faktiskt…

 

Isadora blev såklart jätteledsen när hon fick sprutan, men det ledsna gick ganska snabbt över ändå… När vi lämnade Hagakliniken var hon megatrött och somnade och då gick jag och Lucas till donken och köpte mat till honom att ta med till Condecco där jag köpte soppa 🙂 Just när vi hade ätit klart vaknade Isadora så hon fick lite överblivna pommes att starta magen med på väg till Alfons Åbergskulturhus.

Vi stannade i Alfons hus resten av dagen. Lucas var överlycklig! Han har velat gå dit så himla länge så när vi kom dit väntade han inte ens på mig! Han bara sprang in! I början lekte han så intensivt att han inte ens talade om för mig när han bytte rum, jag fick ständigt hålla ett öga på honom (det är inte likt honom).

 

img_4557
img_4558

 

Isadora hade också jätteroligt. Det första roliga som hon hittade var en docka. Hon gick runt och kramade dockan och satte den omsorgsfullt att vänta på henne under tiden hon gjorde något annat. Vi har ingen docka hemma, jag trodde att dockor egentligen var en tråkig leksak som vi vuxna ”tvingar” på våra flickor så jag har inte köpt nån docka till henne. Tänk vad fel jag hade! Efter ungefär halva tiden så byttes dockan ut mot en barnvagn. Jag tyckte då att dockan kunde sitta i barnvagnen, men det tyckte inte Isadora så hon slängde bort den stackarn haha!

När vi kom hem från denna intensiva dagen så möttes vi av ett renstädat hemma. Dagen har varit så intensivt så jag glömde helt bort att Eken Städ skulle komma idag, men gud så skönt det var att dom städade just idag! Det har varit riktigt stökigt den senaste veckan, jag har till och med haft lite ångest över att jag inte hinner med allt som jag borde hinna med. Nu kan jag njuta av helgen med riktigt gott samvete!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.