Blivit av med söndagsångesten

Den här helgen sprang verkligen förbi i ett nafs och plötsligt var det ny vecka igen. Men vad gör väl det när man är föräldraledig? Innan jag fick barn hade jag alltid väldigt mycket söndagsångest. Jag tyckte alltid att söndagar var extremt jobbiga, dels för att det var sista dagen på helgen men också för att jag aldrig fick nåt vettigt gjort utan jag led mest. Haha! När jag fick barn blev det annorlunda. Söndagarna blev värdefulla på ett nytt sätt och jag hittade ofta på något kul med barnen även om jag skulle jobba dagen efter. Det gjorde att min söndagsångest försvann tillslut, även efter föräldraledigheten.

Imorgon startar höstlovet här i Göteborg. Vi har lite grejer planerat, Lucas ska gå på fotbollskola, vara med på experimentshow på Maritiman och så ska han och jag se barnskräckfilmen Nelly Rapp som har biopremiär! Jag och Isadora ska också gå på bio, men det blir veckan efter när Lucas är i skolan 🙂 Om det är fint väder så kommer vi nog besöka Jubileumsparken också. Det verkade så kul med aktiviteterna där! 🙂 Om ni inte redan har planer för höstlovet i Göteborg så spana in detta inlägget: 7 aktiviteter att göra under höstlovet 2020

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här