Okategoriserade

Billiga matlådor från restauranger

Billiga matlådor från restauranger

– I samarbete med ResQ Club –

Det var längesen nu, men en gång i tiden var Jair ”hemmamannen” i vårt förhållande. Han skötte allt som rörde hemmet – han tvättade, städade och lagade all mat. Han tog till och med cykeln till mitt jobb som låg 9 min promenad från vårt hus och levererade nylagade lunchlådor till mig så att jag inte ens behövde värma i micron 🙂 Vilken lyx! Nu är det lite ombytta roller, fast skillnaden är att jag har mycket mer att göra, eftersom jag har hand om barnen på dagarna och jobbar på kvällen. Men jag försöker ändå underlätta för Jair så som han gjorde för mig så nästan varje dag när jag hämtar på dagis så åker jag förbi en av restaurangerna som säljer ut billiga matlådor via ResQ Club.

Jag har skrivit om ResQ Club förut, men eftersom nya läsare hittar hit då och då så tåls det att skrivas om igen 🙂 Matlådorna som kommer ut på ResQ Club är egentligen mat som blivit över från till exempel lunchen och restaurangen kan inte längre sälja maten, men istället för att slänga maten säljer restaurangerna ut den billigare på ResQ Club istället. Hur bra?! Jag tycker det är ett toppen koncept! Kocklagad mat för en billigare peng samtidigt som man gör gott för miljön genom att minska svinnet 🙂 Kanon ju 🙂

Det här blev min lunch och Jairs middag häromdagen 🙂
Laxpudding med räkaioli, citron & kokt potatis från Matminnen på Lindholmen

Just det, missa inte min deal till er som är nyfikna på ResQ Club 🙂 Ladda ner appen och använd koden PASMALLEN innan du gör din första beställning. När du sedan gör din första beställning så får du 30 kr på det ResQ Club konto 🙂 Koden gäller alltså bara nya användare.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.