Okategoriserade

Besök av mamma och syrran

Vilket underbart väder det är här i Göteborg idag! Det är lite blåsigt på sina håll, men i vår trädgård är det ganska så vindstilla, i alla fall på altanen. Idag har jag och Lucas gått på promenad till Slätta damm tillsammans min syster, min mamma och min mammas hund. Lucas cyklade hela vägen på sin stora cykel med trampor och stödhjul. Han är jätteduktig med att trampa även när det är lätt backe. Dom större backarna får vi hjälpa till såklart. Det är ju knappt att jag orkar cykla i uppförsbacke 🙂

 

Det är många som har frågat om min syster inte bor hos oss längre och jag har svarat i kommentarerna men jag vet inte om ni har sett. Min syster skulle provjobba här på Hisingen men fick ett annat jobb i Mölndal precis när hon flyttade in här så hon hann bara bo här en helg (då när hon och jag hade magsjuka) innan hon skulle provjobba i Mölndal istället. Min mamma bor i Mölndal så hon sov hos mamma under tiden hon provjobbade och när hon fick jobbet så bestämde hon sig för att flytta dit istället. Det tar cirka en timme att åka kollektivt till mamma härifrån så det är ju både oeffektivt och dyrt för henne. Men min systers säng är i alla fall kvar så hon kan komma och sova över och titta skräckfilm med mig när hon vill 🙂 Fast om hon ser skräckfilm med mig så får hon också vara beredd och dela säng för jag sover inte ensam efter en skräckis haha 🙂


Efter promenaden till Slätta damm så gick vi hem till oss och åt tårta i solskenet på altanen 🙂 En perfekt söndag 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.