Okategoriserade

Beauty Time Event verkar lovande!!

Vårens första bloggevent här i Göteborg är på måndag! Det är två riktigt ambitiösa och duktiga tjejer som verkligen har slagit Göteborgs bloggare med storm! Jag blir imponerad och överraskad nästan varje dag på deras event-facebooksida! Eventet heter Beauty Time Event och det är RebeckasFamilj och TvåBarnKaos som är arrangörerna. Jag såg senast idag att tjejerna har verkligen tänkt att skämma bort oss mammabloggare, 100 goodiebags har dom tänkt dela ut! 5 goodiebags var ska vi få!!! På plats på eventet som är på Mindorla Spa & Stil kommer vi få SPA-behandlingar, bubbel, mingelmat och chansen att vinna tävlingar! Bland annat så kommer en av oss vinna en DIAMANTRING från Titanringar värde 4089 kr!!! Helt galet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj oj vad jag längtar! Det ska verkligen bli kul att med alla dessa grejer, men också att få träffa en massa bloggande mammor som delar samma intressen som jag, bebisar, barn och BLOGG!!! 🙂

20150121-231146-83506993.jpg

2 Comments

  • Nilla

    Du är så otroligt fin Emma!! Vi har verkligen kämpat för att alla mammor ska bli så bortskämda som möjligt. Ska bli så kul att träffa alla fantastiska mammabloggare!
    Puss&Kram på dig ❤

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.