Okategoriserade

Barn och bebisar

Jag vet att barn brukar gilla barn, men jag måste säga att jag ändå är lite förvånad över Isadoras förståelse om att man måste vara försiktig med en bebis. Våra kompisars lilla bebis är inte mer än 2 månader gammal och hade bara varit 1 månad nu om hon kommit ut på rätt datum så hon är inte stor, men så himla söt!! Isadora är jättenyfiken och har flera gånger gått fram och klappat försiktigt på bebisen men nojjig som jag är så har jag flera gånger utropat ”försiktigt!” trots att hon är försiktig och då har hon blivit helt förstörd. Jag vågar och bör inte lita på att hon är försiktig men jag måste ändå säga att jag blev förvånad hur försiktig hon faktiskt var. Lucas har också alltid varit väldigt försiktig och snäll mot bebisar, det är så fint att se ❤

Igår provade Isadora Iduns babynest haha! Det var ett tag sen som hon sov i babynest haha! Lilla knäppis!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.