What’s in my bag?

Jag lägger numera upp videos varje tisdag, torsdag och söndag och dagens video är en ”What’s in my bag?” Kika in på videon och kolla vad jag har i min väska 🙂 Glöm inte att gilla och prenumerera 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Laura

  Intressant och se vad andra har i väskan ?
  Det jag kom och tänka på är att jag också astma och till mig har både läkare och astmasköterskan sagt att man inte ska använda Ipren när man har astma. Vet ej om det är så för alla men om jag kommer ihåg så var det pga att man kan få nån slags reaktion på Ipren då man har astma. Kolla upp det ifall du är osäker. Kan ju kanske vara så att det beror på vilken typ av astmamedicin man tar.
  Kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Du har helt rätt! Jag har också fått höra det men jag hade redan använt Ipren halva mitt liv då så jag tycker att jag testat det såpass länge att jag borde fått en reaktion vid det här laget. När jag varit inlagd på sjukhus eller opererat mig så har läkarna först sagt att dom inte kan ge Ipren till mig men när jag har berättat att jag aldrig fått en reaktion så har dom gett mig ändå så då känns det ju inte så allvarligt/farligt att fortsätta som jag gör tänker jag 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här