Okategoriserade

Babysimmet idag

Babysimmet idag gick jättebra. Det är så mysigt att få egentid med bara ett barn så som jag och Jair får när vi turas om att simma med barnen. Visst kan man få egentid hemma med barnen också, men jag tycker bäst om såna egentidsaktiviteter som känns lika roligt för mig som för barnen och simmet är precis så. Jag tycker inte att det känns som jag får någon speciell egentid med Isadora annars. Hon sover ju mellan 9.30-12 när Lucas är på dagis och när hon väl vaknar så är det dags för lunch och sen ska jag hämta på dagis.

Det här är Isadoras första kurs så hon har ingen vattenvana sen innan som alla dom andra bebisarna har. Det märks att dom har simmat mer för deras barn ser inte lika besvärade av att dyka som Isadora ser ut. Vi dök ganska många gånger idag, Isadora började aldrig gråta men hon såg inte ut att gilla det. Instruktören tipsade om att öva mycket med vatten hemma i badkaret och simma själva också. Vi kommer inte gå till badhuset fler gånger – det räcker med två gånger i veckan (en gång med Lucas och en gång med Isadora), men jag kommer låta Isadora vara med och bada oftare och inte tjata på Lucas om att han inte får skvätta. Just nu är jag nämligen sträng med att Lucas inte får skvätta i hennes ansikte, men det kanske är bara bra om hon får en skvätt vatten i ansiktet då och då…

Jag känner ingen press över att Isadora måste lära sig snabbt, det får ta den tid det tar och om hon också kan simma och självrädda sig när hon är 4 år, ja då har jag nått mitt mål!

  

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.