Axkid har lanserat en BARNVAGN

– Samarbete med Axkid –

Har ni sett Axkids senaste nyhet??! Det här är så exalterande! Axkid har nämligen lanserat en BARNVAGN! Barnvagnen heter Axkid Life och är en smidig sulky som går att fälla ihop och tas med som handbagage på flygplanet hos dom flesta flygbolag. Måtten på vagnen när den är hopfälld är 56 x 45 x 25 cm så dubbelkolla med flygbolaget innan ni ska resa. Vi kommer ta med en Axkid Life till Italien nästa vecka så jag går exalterat och väntar på att vagnen ska komma!

axkidlife-3
axkidlife-1

Jag tror att Axkid Life inte bara kommer vara en perfekt resevagn utan även som city-vagn. Tänk dig att du ska gå på bussen, men det är knökfullt! Vad gör man? Jo, fäller ihop vagnen, hänger den på axeln och går in och sätter sig. Jag vet inte hur det är med era barn, men Isadora vägrar att sitta i vagnen på bussen så jag kan lika gärna fälla ihop vagnen varje gång som jag ska åka buss.

axkidlife-2
Axkid-utflykt-216-as-Smart-Object-1-copy

Axkid Life väger endast 6,5 kg och har en axelrem som gör det enkelt att bära den. När man köper en Axkid Life ingår alltid en svart resväska och en bygel. Den där bygeln är jag lite extra glad för. Det är nämligen något som jag alltid saknat på vagnar som ska vara små och smidiga eftersom det är bara bältet som håller emot barnet om det inte finns nån bygel.

En annan bra grej är att det går att använda vagnen redan från födelsen om man köper till liggdelen. Andra tillbehör som man kan köpa är myggnät, regnskydd, adapter för babyskydd och skötväska 🙂 Spana in Axkid Life på Axkids hemsida eller köp den HÄR!

Relaterade Inlägg

Annonsera här