Okategoriserade

Återbesök på Sahlgrenska

Idag ska jag på ett återbesök på Sahlgrenska. Jag ska berätta närmare om hela den här sjukhushistorien och alla undersökningar på Sahlgrenska vid ett senare tillfälle så att ni förstår mer, men just nu tänkte jag bara berätta vilken virrpanna jag är ibland. Typ dubbelchecka var man ska och när man ska dit, dagen innan är väl inte helt dumt att göra. Till exempel tittar jag alltid upp spårvagnen/bussen och när jag behöver åka dagen innan. Men igår glömde jag helt bort attityd upp tiden. Jag var så säker på att det var 8.00, men det var det inte… Det har klockan 9. Jaja jag kommer inte försent i alla fall. Nu hinner jag ju till och med äta min frukost på Espresso House, lite annorlunda morgon 🙂

20140915-074945-28185888.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.