Okategoriserade

Är barnen lika mig?

William är verkligen en kopia av sin pappa! Det ser till och med jag som inte brukar vara så bra på att se sånt annars. Den första likheten jag såg hos William var näsan. Jag kände liksom inte igen den bebisnäsan från mina andra barn och det blev ganska så snabbt tydligt att det är Victors näsa han har fått 🙂 Kolla in den här bilden när Victor var liten:

Ser ni likheten? Jag tycker att William är superlik Victor på näsan men även på överläppen 🙂

Det är faktiskt bara två som har sagt att William är lik mig. Resten säger att William är en kopia av sin pappa eller att han är väldigt lik Lucas. Jag ser också massa likheter mellan William och Lucas, särskilt när jag tänker tillbaka på hur Lucas såg ut som bebis 🙂

När vi la upp den här bilden på William så tyckte min mamma plötsligt att han såg min bror i William. Hon började gräva bland gamla bilder och insåg att det såklart är mig hon ser i honom. Vad tycker ni? Ser ni några likheter mellan mig och William på bilderna här nedan?

Mamma hittade också en bild på mig när jag var 2 år och precis besökt frissan 🙂 När Victor fick syn på den bilden så utbrast han att Isadora ju är superlik mig! Det är faktiskt aldrig nån som har sagt att Isadora är lik mig så det blev jag ju lite extra glad för 🙂

Det är många som säger att Isadora ärvt sin pappas hårkvalitet, men där har dom fel 🙂 Det är mitt hår hon har fått! På bilden här nedanför är Isadora när hon är 2 år. Jag kan hålla med om att vi är lika 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.