Äntligen en bra helg!

Vilken underbar helg det här har varit! Det började i fredags med ett positivt besked som gjorde att jag kände mig gladare än vad jag gjort på väldigt länge! Det var nästan att jag skulle gått ut och firat eller öppnat en flaska bubbel! Jag gjorde inte det, men jag har verkligen njutit av den här helgen kan man säga.

Lördagen var toppen! Det började med att vi gick till simskolan med barnen, precis som vi brukade göra innan allt det här. Vi har sagt att vi ska fortsätta gå till simskolan även efter att vi har separerat. Jag hoppas att det funkar för barnens skull. Dom älskar verkligen att simma och jag tror att dom kommer ha glädje av att se att vi samarbetar.

Efter simmet åkte vi till Veronicas familj på Särö och hade sleepover playdejt. SÅ HIMLA MYSIGT! Det var verkligen så himla lyckat och jag bara NJÖT!Det bjöds på räkor, kräftstjärtar och crepes som stektes framför oss på bordet och på kvällen badade jag och Veronica spabad.

img_0702
img_0700-1

Veronicas pappa och bror busade med Lucas och Maximilian som är lika gamla (nästan på dagen) och Isadora satt intill mig och lekte med Veronicas gamla barbies. Barnen stormtrivdes och jag kände hur en tung sten lättade från mitt hjärta. Jag har haft dåligt tålamod och fruktansvärt lite ork dom senaste veckorna, men nu kunde jag riktigt kännas hur min energi tankades på. Veronicas familj är verkligen helt underbar, jag hoppas vi får komma tillbaka snart igen!

Innan vi åkte hem från Särö så gick vi till en lekplats så att barnen kunde leka av sig den sista energin dom hade i kroppen.

img_0710
img_0708-1

När vi kom hem åt vi lite snabbt och sen stack jag iväg till gymmet. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle komma iväg idag, men det känns riktigt bra att jag gjorde det. Gymmet ligger högt upp på min priolista nu – min kropp och kanske allra mest min knopp behöver det. Efter gymmet tog jag ett välförtjänt bubbelbad och nu ligger jag i sängen alldeles slut. Jag vill egentligen bara sova nu, men jag måste fixa med lite grejer innan jag kan sova.

img_0686-1
img_0696

Tack allihopa som håller tummarna och hejar på mig! Jag är så tacksam för att ni finns!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Lexochlogan

  Så härligt att höra att du fått en toppen helg och att allt känns bättre, kul för barnen att komma iväg och leka, ni ser verkligen ut att ha haft toppen. Dina bilder är verkligen så fina, hoppas du vet det ❤️ Vi var på event på bounce idag, saknade dig där ? kanske kan barnen följa med på minibounce. Hoppas veckan blir toppen fina Emma

  Svara
 2. Hanna Öhman

  Åh Emma, så härligt att läsa att ni haft en bra helg. Läste igenom några inlägg och jag blev så glad när jag läste att du känner dig så stark nu. Underbart!
  Förresten, något helt annat. Måste ju berätta att på onsdag håller jag min första föreläsning om förlossningsskador, spännande! Ska bli intressant att se om det blir jobbigt att vara så personlig och privat inför folk på det sättet ? Kram ❤️

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här