Ångest

Idag ska vi på husvisning på att fantastiskt hus som jag mer än gärna hade velat flytta in i, men det är verkligen med blandade känslor som vi går dit. Det låter kanske knäppt men just nu vill jag att det ska vara nåt stort fel på huset eller att det blir alldeles för dyrt för jag känner jätteångest inför att sälja vårt radhus. Inte för att jag vill bo kvar här, utan för att det känns JÄTTEJOBBIGT att sätta igång en försäljning…

Jag känner att jag är alldeles för sent ute. Löven ramlar snart av träden och då kommer det se hemskt ut i trädgården så mäklarbilderna kommer bli jättedåliga. Jag ville egentligen tagit mäklarbilderna i vår/sommar men jag orkade aldrig ta tag i det då.

Dessutom känns det jättejobbigt att försöka sälja något i coronatider…

Förra ägarnas mäklarbilder… undrar om man kan använda dom..?

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

 1. Johanna

  Hade jag varit du hade jag undvikit att skriva om priset om det är till din nackdel, för din nästa köpare kan finnas här… Kommer säkert gå bra vid försäljning! Lycka till!

  Svara
 2. Johanna L

  Det pratas ju om priserna inte gått ner trots Corona. Hörde senast förra veckan att priserna på små hus har gått upp.
  Vi var på väg sälja i somras och då så vår mäklare att ej sett någon direkt nedgång.
  Lycka till vid en eventuell försäljning

  Svara
  • Emma

   Victor sa också det! Hmm… så konstigt! Vi har fått helt olika uppfattningar ? Men booli påstår att det har gått ner, men booli är ju inte facit heller..

   Svara
 3. Elaine

  Vi köpte precis villa. (flyttar i nov) I området vi köpte har priserna gått upp rejält!
  Va inga problem att få sålt radhuset nu heller, gjorde en rätt bra vinst trots att vi köpte bara för 1.5år sen. Kör på! Lycka till!

  Svara
 4. S

  Något jag önskar att vi gjort var att ha kontaktat mäklare, tagit bilder och gjort allt redo innan vi köpte. När man sen köpt har man ju sjuk tidspress vilket inte är drömscenariot för småbarnsfamiljen, eller mina nerver ? vi fick liksom istället måla en del, sätta upp saknade lister mm samt styla vårt hus på 170 kvm plus 50 kvm källare på en vecka, sen fota och lägga ut på hemnet ? ingen vecka jag ser tillbaka på med glädje och pirr direkt.

  Svara
  • Emma

   Det har du helt rätt i! Fy vilken jobbig vecka det måste varit! Jag hade liknande när Isadora var nyfödd och min mamma bodde i min lägenhet. Plötsligt hade hon hittat en annan lägenhet och jag fick enorm press att hinna sälja innan mamma flyttade ut och jag skulle stå med dubbla boendeutgifter. Jag var så stressad att mjölken nästan sinade… Nej usch! Det vill jag aldrig mer göra om… Vi ska försöka få det klart innan vi köper något annat, men jag är mest orolig för utomhusbilderna just nu eftersom det är höst.. Kanske bäst att ta hit samma mäklare som vi köpte av, kanske kan dom använda dom förra ägarnas bilder?

   Svara
 5. A

  Våra vänner har köpt men inte kunnat få sålt sin lägenhet så nu har de två bolån. Det där är verkligen ångest! Lycka till med alla, så spännande

  Svara
 6. Elin

  Vi sålde våran gård och hade några månader på oss att hitta nytt hus! 3små barn?. Men de löste sig i sista sekund och vi hittade ett hus vi ville ha! Jag tror folk inte bryr sig om årstiden! Allt ser ju likadant ut ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här