Ändrade planer

Det blev ingen Robin Hood musikal för oss idag. När vi kom fram till Scandinavium var portarna ordentligt låsta och ingen öppnade. Vi dubbelkollade flera gånger att vi var där på rätt tid och rätt dag, men såg inte att vi var i fel stad! VIP-föreställningen av musikalen som vi skulle på var ju i Stockholm! Sååååå himlans typiskt!

Besvikna över misstaget började vi gå tillbaka till bilen, när jag fick syn på biografen. Tänk om vi hade sån tur att någon bra film går snart, då kan vi ta med Lucas på bio istället. Och jaaaa, sån tur hade vi faktiskt idag! Det var bara 9 minuter till filmen Lejonkungen skulle gå så vi köpte biljetterna på mobilen medan vi skyndade oss dit. Vi köpte lite popcorn, snacks och godis och satte oss i salongen. Lucas var lyrisk över att få gå på bio och hade svårt att hålla låg ton när filmen började, men det gick bra 🙂

Jag förberedde Lucas på att filmen skulle vara lite läskig och lite sorgsen och att det var okej att gråta eller bli rädd. Han blev aldrig rädd även om jag såg på honom att det var otroligt spännande i vissa scener. När lejonpappan dog så blev det lite jobbigt, men han blev inte ledsen. Jag minns hur gråten brände i halsen när jag såg lejonkungen på bio när jag var liten så jag var beredd på samma sak under denna filmen, men den animerade fokuserade inte så mycket kring pappans död så det var inte lika jobbigt. Jag var däremot nära på att fälla några tårar när Simba och Nala visade upp sin lilla lejonunge i slutet av filmen 🙂 Blödiga mamman, jag kommer bli en sån som gråter vid dop och bröllop…

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här