Friterad fisk med kassavamos
Det roliga med att bo som vi gör nu, tillsammans med Jairs familj, men en bit från favelan är att vi själva måste laga mat och i familjen finns det många som är duktiga på att laga mat. Det har varit olika kockar här varje dag, en dag lagade Ian mat, sen var det Jô, Jair och Jordai. Alla är duktiga på olika rätter så därför blir det många olika maträtter 🙂
Idag var det Jairs brosa som stod för maten. Han panerade och friterade vit fisk som blev helt galet god. Stora saftiga filébitar med väldigt lite ben och det åt vi med apim-mos (kassavamos), ris, grönsaker och chili. Det var så gott att det var svårt att sluta äta! Haha!
Imorgon blir det stroganoff med kyckling – mums!
4 Comments
annelie
Du vet att det stavas brorsa och inte brosa…
Emma - På Smällen!
Haha! Nej, det hade jag faktiskt ingen aning om men då kanske autocorrect slutar dumma sig hela tiden. Tack!
Camilla 10 barnsmamma vid 33
Ååhh så gott det ser ut ??
Emma - På Smällen!
Jättegott var det 🙂