Långfredagen
Idag har vi haft en mysig påskbrunch hemma hos oss tillsammans med en av mina härligaste samarbetspartners 🙂 Vi åt nybakta frallor och färgglada ägg, både löskokt och hårdkokt. Riktigt mumsigt och väldigt trevligt 🙂
Efter brunchen åkte våra gäster hem och Jair satte på lite härlig reggaemusik och tände grillen. Vi skippade helt den brasilianska traditionen om att inte äta kött på långfredagen och körde på rejäla hamburgare med parmesanost, fetaost och koriander! Snuskigt gott! Vi har ätit hemmagjorda hamburgare ett bra tag nu – det är väldigt gott, men nästa gång vill jag nog gärna leta rätt på lite Picanha och äta det istället 🙂
Det är ganska soligt och hyfsat varmt här i Göteborg idag så vi passade på att inviga våra nya utemöbler genom att äta på altanen tillsammans 🙂 Detta var första familjemiddagen på altanen och Jair medgav att det var mysigt 🙂
5 Comments
Louise
Picanha med bara lite grovt salt! Godaste köttet som finns.
Emma - På Smällen!
Eller hur!!!!! Galet gott! Ibland skär vi ett hål i den och trycker in en rejäl bit parmesanost också, såg det hos en brasiliansk mästerkock. Jag kommer visa detta nån dag tänkte jag 🙂
Joanna
Var kommer Isadoras stol ifrån?
Emma - På Smällen!
Hej! Den kommer från Babybjörn ?
Malin
Hur gör ni hamburgarna? Recept? ?