Okategoriserade

Snygg på gymmet

– Samarbete –

Minns ni att jag lovade mig själv nya träningskläder när jag nådde mitt ena träningsmål som var att gå ner alla mina gravidkilon? Den milstolpen passerade jag för ett tag sen, men jag har fortfarande inte belönat mig själv som jag hade lovat. Träningsmotivationen har nämligen inte varit på topp det sista, men det är kanske inte så konstigt med tanke på flytten till huset och dålig sömn. Jag längtar supermycket tills min syster flyttar till oss, det finns ingen som inspirerar mig så mycket att träna som hon gör. Men jag kan ju inte gå runt och vänta på det, jag behöver ta mig i kragen nu. Jag läste ett peppande citat på BRING Sportwear som jag kommer ta med mig i huvudet när jag ska motivera mig själv:

”A one hour workout is 4% of your day – no exuses”

BRING Sportwear är ett svenskt märke skapat av fitnessbloggaren Alexandra Bring. Hennes märke har en klassisk look med snygga basplagg för att kvinnor ska känna sig fina och bekväma i sina träningskläder. Jag gillar den klassiska looken, särskilt mycket gillar jag hennes träningsbyxor. Jag är inte den ”sportiga” typen och då är utbudet inte lika stort i sportaffären. Det finns såklart alltid några basics i sportaffären, men vad jag menar är att variationen oftast inte är så stor. Jag tycker det är viktigt att känna sig snygg och bekväm i sina träningskläder, annars kan det hämma träningen och det känns inte lika kul att gå till gymmet. Träningskläder är ju trots allt en outfit precis som vilken outfit som helst.

Jag tycker det röda setet med träningsbyxor och cropped top är hur läckert som helst. Om jag hade känt mig bekväm med att träna med magen bar så hade jag satsat på dom träningskläderna på en gång!
/I samarbete med BRING Sportwear

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.