Hemma i Göteborg 

Nu är jag och Isadora hemma i Göteborg. Vi var 22 minuter försenade, vilket innebar att jag hade exakt 8 minuter på mig att hinna in till Nordstan för att köpa en Fars Dag present till Jair! 😛 Vad pinsamt om jag inte skulle hinna innan dom stängde och inte ha nån present imorgon… Särskilt nu när jag har varit så duktig med att påminna er om Fars Dag. Grejen är ju den att jag kan inte köpa det jag själv tipsar om för då vet ju Jair vad han ska få… Som tur var så visste jag vad jag skulle ha och så fort jag kom in i butiken fick jag hjälp så det gick snabbt 🙂

Tågresan med Isadora har gått hur bra som helst och vagnen med det stora paketet fick också plats på tåget. Isadora sov mellan 12-13 på hotellet och sen sov hon 1 timme i bärselen mellan 16.15-17.15 så hon kommer förhoppningsvis somna bra inatt. Egentligen är det lite konstigt att hon inte är trött och sover mer när det är så mycket intryck, men huvudsaken är ju att hon är på gott humör 🙂 Ska bli spännande att se hur natten blir efter en så här exemplarisk dag. Igår sov hon fyra korta powernaps och tog natt klockan 10 och sen väckte hon mig 9.45 på morgonen 🙂

 
Bild från tunnelbanan i stockholm 

  

Isadora på tåget hem ❤

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här