Okategoriserade

9 månader på utsidan!

Idag kom dagen som Isadora har varit lika länge på utsidan av magen som på insidan. Jag älskar att ha henne på utsidan, hon är en sån glad liten bebbe och det är svårt att inte charmas av hennes leende, meeeeen, precis som efter graviditeten med Lucas så saknar jag graviditeten. Jag saknar den så mycket att jag måste trycka bort alla känslor för att inte bli ledsen. Men det var värre efter att Lucas föddes, nu har jag lärt mig att leva med saknaden av att vara gravid. Visst låter det sjukt? Jag känner mig så sjuk som saknar graviditeten så mycket och att det aldrig går över… Jag tröstar mig med att graviditeten med Isadora inte var min sista och att jag har (åtminstone) en graviditet till framför mig 🙂 Jag älskar att spara på roliga saker, att ha saker att se framemot och en till graviditet är något jag ser framemot 🙂 Men först ska vi besöka brasse-landet med våra knattar 🙂

 

Min allra första gravidbild med Isadora i magen 🙂 
Isadora växer så att det knackar och hon ÄLSKAR verkligen mat! Det är få saker hon inte gillar och hon vill alltid äta. Så fort någon äter något så vill hon också ha. Iförrigår så fick hon syn på smulorna efter fikabröd som var på en tallrik på soffbordet. Hon sträckte sig efter tallriken och drog den till sig och sen började hon plocka upp smulorna, en efter en, och förde dom till munnen! Perfekt pincettgrepp och hon visste precis vad smulorna var till för 🙂 Men det är inte bara smulor och matrester som denna lilla plutta käkar på. Hon har även börjat äta kuddvaddet från en av våra prydnadskuddar så man måste hålla koll på henne haha 🙂

 

5 Comments

 • Karin

  Jag har två barn och vill också ha fler..önskar att jag också älskade att vara gravid. Jag tycker mest det är jobbigt då jag mår dåligt men försöker vara och jobba på som vanligt, är orolig konstant, blir leds på folks kommentarer ”har du gått upp nåt i vikt” ”oj är du bara i v20” osv osv. Men det är ju såklart värt det, önskar bara att jag också njöt och älskade att vara gravid ☺

 • Johanna

  Jag är kanske inte på amma nivå som du att jag mår dåligt av det, men jag saknar också att vara gravid. Jag trivdes väldigt bra Om gravid och hade en väldigt bra graviditet, och trots att mitt barn inte ens är nio månader kan jag längta efter att vara gravid igen…!

 • Jennifer

  Jag älskade också att vara gravid. Tror dock att nästa graviditet, tyvärr, är min sista då Emir bara vill ha två barn. Jag vill ju helst ha åtminstone tre barn. Men vi får se va som händer.

 • Gittan

  Jag känner likadant. När jag va gravid med nr två som idag är 1,5 år hade vi bestämt att två barn blir bra. Sambon ville absolut inte ha fler. Men efter han var född så kände jag att NEJ!!! Jag måste få göra detta en gång till. Sambon va tvär nej och jag grät i flera veckor. Nu har vi diskuterat och han vill ha ett till men inte riktigt än, vilket jag inte heller vill. Nu är det han som mer vill ha en trea medens jag gärna väntar lite till. Men längtar efter en graviditet och en förlossning samt första mötet med ett nytt liv. Så får se när bebisverktaden öppnar igen, men den kommer iaf öppna och det är så skönt att veta ?

  Troligen kommer jag alltid känna att jag vill uppleva allt igen och igen. Men med tiden så blir det väll mer dovt. Och man ska ju ta hand om alla barn man sätter till världen oxå ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.