Okategoriserade

7 saker ni inte visste om mig

1. Jag har varit misstänkt i rättegång, både tingsrätten och hovrätten, men friad båda gångerna eftersom jag var oskyldig. Anklagelserna var misshandel av ordningsman och jag var stämd på över 200.000 kr, men det som egentligen hände var att en busschaufför drog i min arm tills den blev blå och svullen.

2. Jag tycker det är otroligt jobbigt med vissa material som obehandlade krukor och jag kan allvarligt talat inte ta på dom med fingertopparna. Samma sak när händerna blir salta av havet, jag går runt och spretar med fingrarna tills jag kan tvätta av dom alt. spottar på dom.

3. Jag har varit blond hela mitt liv, förutom en period i mitt liv då jag färgade underhåret svart.

4. Jag har bott utomlands och pluggat i England och Brasilien i sammanlagt 2 år.

5. Jag älskar tidsoptimering. Jag har på senare tid insett att jag gör saker omedvetet för att effektivisera och blir ibland irriterad när andra inte förstår hur mycket tid dom skulle spara om dom gör på mitt sätt ? Men nu har jag börjat förstå att alla inte ständigt strävar efter tidsoptimering som jag gör haha!

6. Just nu skäms jag för mitt hår för att jag inte har klippt mig sen i november. Enda anledningen är att jag tycker det är sååååå jobbigt att ringa och boka tid…

7. Min frukost varje morgon i ett år har bestått av kvargsmoothie på banan och jordgubbar.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.