Tester

2 amningsbhar från Swegmark

Jag skrev igår att jag kommer ha ett stort test av amningsbhar på min blogg under våren. Så jag tänkte presentera den tredje och fjärde kandidaten som är 2 olika amningsbhar från Swegmark.

Swegmark är miljöcertifierade enligt ISO-standarden 14001 och deras kollektion är precis som Boob’s kollektion också certifierad enligt ÖKO-Tex Standard som innebär att det inte finns några kända farliga kemikalier kvar i plaggen.

Dom två amningsbharna jag ska testa är:

Natural Beauty – klicka HÄR för att komma direkt till BHn på Swegmarks hemsida

Info från hemsidan om produkten:

 • Ekologiskt bomull
 • Lätt att öppna och stänga med en hand
 • Breda, vadderade axelband för att ge bra stöd
 • Fairtrade-märkt

.

Den andra är Smooth Line – klicka HÄR för att komma direkt till BHn på Swegmarks hemsida

Info från hemsidan om produkten:

 • Mjuk amningsbh
 • Lätt att öppna och stänga med en hand
 • Vadderade och justerbara axelband som ger bästa möjliga stöd
 • Bredare axelband och bredare hyskknäppning i större storlekar

.

Fortsätt gärna att kommentera vad ni vill veta om BHarna och vad ni skulle vilja att jag testar i inlägget jagg skrev igår. Klicka HÄR för att komma till det inlägget.

4 Comments

 • cia

  hej emma! tänkte bara höra lite med dig om en sak. Du är några dagar ”äldre” i graviditeten än mig och tänkte höra med dig om du har fått ”skrikande smärta” nertill? Alltså på skelettet vid typ urinhålet och sträcker sig lite längre ner, ungefär som att det känns som att man vidgar sig ungefär?

  Jag vet inte hur jag ska förklara smärtan men typ som när en nerv kommer i kläm eller något? :S

 • cia

  jag har börjat få det sen 1-1.5vecka tillbaka och ”skriker” liksom till. men jag får inte ont i resterande skelettdelar. ja ungefr som en nerv som kommer ikläm. Får nog ta upp och fråga barnmorskan nästa vecka om det fortsätter. Är bara så rädd att man missar något som ex att missa att en del av slemproppen går av (läst/hört att några tappat halva sin propp) eller att dessa sammandragningarna jag får så ofta egentligen är förvärkar och bebis inte mår bra för eftersom jag har foglossning också så tänker jag ju inte på om värken i ryggen är foglossning eller förvärkar osv osv. har blivit så jäkla nojjig då många i min omgivning haft mycket problem. man blir nog lite psykad ibland haha :S

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.