Okategoriserade

100% missmatch

Usch! Jag är verkligen helt död! Jag vet inte seriöst om det ens kommer gå att vakna upp helt och hållet idag, men jag gör i alla fall ett försök med en kopp kaffe. Jag hade egentligen planer om att vaccinera Isadora och åka till öppna förskolan idag men nu funderar jag på att antingen bara vara hemma eller åka till öppnis efter lunch. Vaccineringen gör vi imorgon istället.

Mysoutfiten idag ser inte riktigt klok ut, men jag kunde ändå inte låta bli att ta en ”liten sneakpeak” och det ser ju faktiskt helt okej ut på bilden ändå. Haha! ? Det är 100% missmatch. Jag har mjukiströjan från en annan mjukisdress, pyjamaslinne från ett annat pyjamasset, mussepigg långkalsonger och tigerrandiga strumpor.. jag känner mig göööör-snygg! Haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.