Lucas 4-årskalas del 1 – maten

– Inlägget innehåller företag som jag samarbetar med –

Idag har vi haft 4-årskalas för Lucas. Hela dagen igår gick åt att förbereda och greja inför kalaset. På dagen fixade jag det sista med baket, glutenfria cake pops, cupcakes och städade innan jag åkte iväg och räddade 72 pannkakor på Kooperativet via ResQ Club som jag samarbetar med. I samma vända åkte jag också till stan och köpte ljus till tårtan, hyrde släp och köpte utemöbler på blocket och sandelådesand på Hornbach. Det har varit FULL RULLE med andra ord! Jag varken hann eller orkade blogga igår.

Det blev väldigt bra med pannkakor på kalaset 🙂 Det var skönt att slippa steka själv och det kändes lite lyxigt med pannkakskalas. Lucas hade önskat sig kaka-kalas så det passade ju bra.


Alla tillbehör utom den hemmagjorda sylten som kom från Kooperativet har jag beställt från Mat.se som jag också samarbetar med. Dom vuxna gästerna tyckte det var lyxigt med färsk frukt till pannkakorna. Barnen brydde sig mer om chokladsåsen, sylten och grädden 🙂

Det blev MASSVIS med pannkakor över så vi har fyllt frysen nere i källaren med utflyktspannkakor 🙂 Anledningen till att det blev så mycket över var för att 2,5 av gästfamiljerna blev sjuka och eftersom vi bara bjudit 5 så var det bara hälften av kalaset som kom. Det var tråkigt, gästerna som inte kom saknades verkligen, men det var ändå full rulle i huset och Isadora ville nästan bara vara i min famn och kunde inte somna för eftermiddagsluren. Men det blev ändå ett väldigt bra kalas och jag var för första gången helt lugn och hann ta hand om mina gäster och UMGÅS! Jag ska berätta mer om hur jag gjorde för att slippa känna stress och press på kalaset i ett annat inlägg 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här