Okategoriserade

William har fått en spjälsäng

– Samarbete med Babyland –

Äntligen har William fått en spjälsäng, han har till och med hunnit boa in sig och sova i den i ett par veckor 🙂 Det är en jättefin spjälsäng från Sebra som även är en växasäng, han kommer alltså kunna använda den länge! Så himla smart! Jag gillar verkligen babyprodukter som genom smart design kan användas under många år. Det blir annars att man lägger väldigt mycket pengar på något som bara går att använda en kort tid. Den här spjälsängen går att förlänga till hela 155 cm och blir alltså en juniorsäng, en väldigt snygg sådan 🙂

Vi tycker han sover bättre sedan han fick en egen säng och vi blev striktare med nattamningen. Vi upplever att William är ganska varm av sig och behöver lite mer utrymme när han ska sova. Han trivs i babynestet, men att ligga tätt intill oss hela natten störs både vi och han av.

Det känns så skönt att William har en egen sovplats nu, särskilt eftersom han ramlade ur vår säng för någon månad sedan. Vi var inte alls beredda på att han kunde ramla ur sängen när han gjorde det för han hade aldrig krupit ur sitt babynest förut, vi visste inte ens att han kunde krypa på sängen. När man minst anar det så kan dom plötsligt, dom små liven… Nu vet vi att inget hinder är för stort för William och det var bäst att montera spjälsängen med botten i lägsta läget direkt, för den här ungen är grym på grovmotorik. Han kan redan ställa sig upp mot i princip allt (till och med mot ett byxben) och han kan stå utan att hålla i sig. Nu fattas det bara att han tar sitt första steg, galningen!

Vi har inget eget rum till William så han har sin spjälsäng i vårt rum. Det funkar bra, det är inte så trångt som det ser ut 🙂 Dessutom är det ju nära när man ska plocka upp honom för att amma eller natta om honom. När vi flyttar till större kommer han få ett eget sovrum.

Sängen har tre växa-lägen, det första är spjälsängen, det andra är när man tar bort sidorna och det sista är när man drar isär gavlarna för göra sängen till en juniorsäng. Här är en bild på sängen utan sidor:

Vi är så nöjda! När man köper den här spjälsängen från Sebra så får man inte bara funktion, man får också snygg design och hög kvalitet. Jag har aldrig känt på ett så lent och fint trä förut, jag är verkligen imponerad! Det märks att sängen är påkostad! Är ni nyfikna på Williams säng så finns den att köpa HÄR!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.