Okategoriserade

William 3 år!

Idag är det Williams födelsedag! Idag fyller han 3 år och vi har firat honom med skönsång och paket på sängen. Det var knappt att han vaknade när vi kom in, den lille sömntutan!

Pappa fick hjälpa honom att blåsa ut ljusen och öppna paketen, men efter en liten stund tinade han upp och gladdes åt alla sina presenter.

img_0611
img_0608
img_0610

Vi hade köpt en stor sopbil att leka ute med (William älskar att leka ute), en såpbubbelpistol och ett batteridrivet lok (det förra vi hade hamnade i badbaljan…). Loket blev succé! Han lekte med det hela morgonen och ville INTE gå till förskolan.

Vi velade lite om han skulle gå till förskolan eller inte, men eftersom han inte gick igår (farfar försökte lämna honom) så kändes det dumt att ”sabba inskolningen”. Idag blir på ett sätt en extra rolig dag på förskolan eftersom dom skulle fira honom där också.

img_0632
img_0631
img_0633
img_0634-1

Förmiddagen här hemma har gått åt till att jobba och skapa den här fina videon av Williams födsel! Ni måste bara se den <3 Och om ni inte sett hela förlossningsvideon än så hittar ni den HÄR! Man behöver tyvärr vara inloggad på YouTube för att se videon…

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är sugen på att föda barn igen efter att ha sett denna videon… <3

I eftermiddag kommer släkten och firar också 🙂 Då ska vi fira Oliver lite med eftersom han inte fick något kalas i somras när han och jag fyllde år. Vi var förkylda och alla vi känner som skulle fira med oss var antingen bortresta eller också sjuka.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen förbereda inför kalas!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.